Wie is Liesbeth Koniuszek

Liesbeth KoniuszekAls lerares ben ik mijn loopbaan begonnen. Door mijn persoonlijke ontwikkelingen ben ik gegroeid naar een manier van werken met mensen, waarbij assertiviteit en communicatie centraal staan. Zelfvertrouwen, effectiviteit en gezondheid verbeteren snel als mensen leren vanuit zichzelf te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Door het geven van groepstrainingen en in de individuele coaching ervaar ik hoe bijzonder het is, als mensen hun kwaliteiten en mogelijkheden her-ontdekken. Alle facetten die zich aandienen kunnen op een creatieve manier aangepakt worden, waarbij ook de verbinding tussen de lichamelijke en geestelijke gezondheid onder de loep genomen wordt. Daarom kan, indien nodig, tijdens een coachtraject ook gekozen worden voor één van de ondersteunende technieken.

Liesbeth Koniuszek (1953): " In de loop van mijn leven heb ik ontdekt dat ik me beter kan identificeren met wie ik ben en minder met wat ik doe! Dat heeft ervoor gezorgd, dat ik me op diverse terreinen heb kunnen ontwikkelen en dat ik dagelijks kan genieten van mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Alle ervaringen in mijn leven hebben me uitgedaagd meer over mezelf te weten te komen en mijn innerlijke balans te vergroten. Mijn bewustzijn en spirituele groei zorgen voor een gezonde en positieve levenshouding. Ik ben dankbaar dat ik dit met velen mag delen en mensen mag uitdagen hier ook mee aan de slag te gaan. Elke dag is voor mij een nieuwe kans waar ik met veel plezier het beste van wil maken!"

 

NOBCO gecertificeerd coach (2007), TOOLS4U gecertificeerd trainer (2009-2016), gecertificeerd Eagala Model Corporate Skill Set Training (2015).

Werkzaam o.a.

- Koniuszek Intuïtieve Coaching en Training: Trainingen Assertief Communiceren, Individuele begeleiding en Coaching.

- Trainer opleiding Intuïtieve Coaching voor IMC Mensontwikkeling.

- Co-trainer bij Viaequinatura, coaching met paarden.

Eerder gewerkt bij o.a.:

- Instituut voor Assertiviteitsontwikkeling Freek de Boer, groepstrainingen Assertiviteit

- Bureau BOT, Begeleiding, Ontwikkeling en Training met delict jongeren

Sinds 2011 werkzaam als vrijwilliger bij de Stichting de Regenboogboom, die kinderen (met een ziekte, trauma of handicap) en hun ouders inspireert hun innerlijke kracht te ontdekken in elke situatie.

Eigen productie:

Meditatie cd: VERBINDING oktober 2010

Opleiding: Systemisch Werken (2015), Eagala Model Corporate Skill Set Training (2015), Intuïtieve coaching bij IMC Mensontwikkeling (2007),  trainer Tools4U bij PI Research, Universal White Time Healing I, II, III, IV, Transforming Scan Healing I en II, Bach Bloesem Remedies, Metamorfose massage.