Coaching / Counseling

In onze westerse cultuur zijn we erg gericht op zaken buiten onszelf. We hebben het druk met ons werk, onze relaties en contacten en maken te weinig tijd om bewust de verbinding met onszelf te ervaren. Er is vaak een grote dis-balans tussen ons denken en hoe we ons voelen. Het denkertje in ons hoofd komt vaak tijd tekort en zorgt ervoor dat we veel energie verbruiken zonder er ons beter bij te voelen.

Als Intuïtief Coach / Counselor kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er is. In een aantal gesprekken wordt de kern van het probleem naar boven gehaald en wordt er gewerkt aan het herstellen van de natuurlijke balans. Zo leer je weer om in je eigen kracht te komen en op een assertieve manier verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf in de situatie van dit moment. Inzicht in je eigen ontwikkelingen vanuit het verleden is vaak de sleutel tot het nemen van volwassen verantwoordelijkheid in het Nu. Dit kan gerelateerd zijn aan werk, privé-leven of geestelijke- en lichamelijke gezondheid.

Om een coachtraject te gaan volgen wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Daarin wordt gekeken naar de problematiek die er ligt en naar de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. Deze samenwerking zal plaatsvinden op basis van gedeelde verantwoordelijkheid, waarbij beide partijen er bewust voor kiezen mee te werken aan dit proces. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de tijdsduur en de aanpak.

Opleiding Intuïtief Coachen

Zoek je een verdiepende coachopleiding, waarin je leert om vanuit je hart en intuïtie mensen te helpen bij essentiële vraagstukken over hun leven en werk? Meer info hierover op www.mensontwikkeling.nl